Festa de la Vela Catalana

FESTA DE LA VELA CATALANA

LA FESTA DE LA VELA CATALANA TANCA UNA NOVA EDICIÓ.

 

El divendres 2 de febrer, la 51a edició de la Festa Catalana de la Vela va reconèixer els èxits i gestes dels Esportistes, Clubs i Escoles de Vela, al Museu Marítim de Barcelona.

 

A la gala hi van assistir unes 400 persones que, com a gran novetat d’aquesta edició, van escollir mitjançant una votació online a Marta Munté Carrasco i Marcelo Cairo Assenza, tots dos del Club Nàutic Cambrils, com a Millors Esportistes de l’Any.

 

També es van lliurar premis a tots aquells regatistes que el 2016 i 2017 van aconseguir Campionats de Catalunya, d’Espanya, podis europeus i mundials en creuers i vela lleugera, i es van atorgar distincions especials dels anys 2016 i 2017 de comodors, secretaris de classe, creueristes, vela solidària, distincions d’honor i a tots aquells Clubs que complien 50 anys. A més a més, es va reconèixer la gran tasca que duen a terme els clubs catalans, amb les Veles de Platí, Or, Argent i Bronze. Aquesta edició, també com a novetat, va lliurar un premi especial de Valors Esportius.

 

El Club Nàutic Port de la Selva va recollir les veles d’argent de l’any 2016 i 2017, així com la distinció pel seu 50è aniversari, moments que es recullen a les imatges.

 

L’acte es va desenvolupar en un entorn molt distès, d’amistat, somriures i moments emotius que van convertir la festa en una bona estona en família, la família de la vela catalana.

 

 

FESTA DE LA VELA CATALANA-9

 

FESTA DE LA VELA CATALANA-7

 

FESTA DE LA VELA CATALANA-5

 

FESTA DE LA VELA CATALANA-4

 

FESTA DE LA VELA CATALANA-3

 

FESTA DE LA VELA CATALANA-6

 

FESTA DE LA VELA CATALANA-8