Festa de la Vela Catalana 2021

RECONEIXAMENT ALS CLUBS CATALANS I REGATISTES, PELS SEUS ÈXITS OBTINGUTS DURANT L’ ANY 2020.

 

La Federació Catalana de Vela va celebrar, el passat mes de febrer, una nova edició de la Festa de la Vela Catalana, enguany en un format molt diferent, online, degut a les restriccions i recomanacions sanitàries per combatre la Covid-19.

 

Més d’ un centenar de persones s’ han connectat a les xarxes socials de la Federació per gaudir en directe de la proclamació de tots els regatistes guanyadors i altres nominats als guardons.

 

En la introducció de l’ acte, el president de la Federació, el Sr. Xavier Torres, el secretari general de l’ Esport, el Sr. Gerard Figueras, i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Damià Calvet, han destacat que aquest any, malgrat les dificultats i gràcies al compromís de totes i tots, els navegants de Catalunya han pogut gaudir en un entorn segur del seu esport.

 

Aprofitant l’ acte, la Federació Catalana de Vela ha presentat el seu nou eslògan per aquesta temporada: La Vida és Vela. Un missatge que vol consolidar l’ esport de la vela com un estil de vida apassionant i una font de benestar per a tots aquells i aquelles que la practiquen.

 

El Club Nàutic ha estat guardonat amb la vela d’ Argent i el seu regatista, Carlos Manera, amb el de tercer classificat del Campionat Catalunya Mini650, amb l’ embarcació Xuclameta.

 

En atenció a les restriccions per la Covid-19 cada Club s’ ha encarregat de lliurar els guardons als seus esportistes.

 

En les fotografies es recull el moment en el que el President del Club fa entrega del Trofeu de 3r Classificat al Carlos Manera; trofeu que ha volgut que quedi a les vitrines del Club on s’ha format com a regatista i en agraïment al suport del projecte de creuar l’ Atlàntic en solitari en la Mini Transat 2021.