Propers Esdeveniments

UNA NOVA EDICIÓ MARCADA PELS ÈXITS ESPORTIUS I EL COMPROMÍS SOCIAL.

 

El passat divendres, 31 de gener, es va celebrar una nova edició de la Festa de la Vela Catalana, al Museu Marítim de Barcelona. Un acte on s’han reconegut els èxits esportius i socials de tot el col·lectiu de la vela catalana durant l’any 2019.

 

L’ esdeveniment va reunir al voltant de 400 persones, entre expresidents, clubs, col·laboradors, entitats, regatistes, navegants, jutges i tècnics. I amb presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Sr. Damià Calvet, i el secretari general de l’Esport, Sr. Gerard Figueras.

 

En representació del Club Nàutic Port de la Selva van assistir, el seu President, Sr. Lluís Fraguell Sansbelló i el seu Director, Sr. Domènec Gómez i Andreu, acompanyats pel responsable Tècnic de l’Escola de Vela del Club, Sr. Manel Planas, de SalaSalut.

 

El Club va rebre la vela d’argent i el guardó a la Vela Social, en reconeixement a la seva labor realitzada durant l’any 2019.

 

Com a novetat cal destacar que tots els guardons entregats, van ser creats amb materials de baix impacte mediambiental. Un fet que converteix aquesta edició en la més sostenible de totes les celebrades fins ara.

 

El president de la Federació, el Sr. Xavier Torres, va destacar en el seu discurs que aquest any 2020, amb motiu dels Jocs Olímpics de Tòquio, es posarà en valor la gran feina que fa, dia rere dia, tot el col·lectiu de la vela a Catalunya.

 

L’acte es va desenvolupar en un entorn molt distès, d’amistat, somriures i moments emotius, que han convertit la festa en una bona estona en família, la família de la Vela Catalana.