Els ports catalans cuiden més el medi ambient

CATALUNYA LIDERA EL DISTINTIU BANDERA BLAVA 2022/2023, AMB 23 PORTS ESPORTIUS ANALITZATS I GUARDONATS.

 

Aquest any Catalunya ha aconseguit 23 Banderes Blaves a ports esportius i se situa al capdavant d’ aquesta classificació a tot l’ Estat.

 

Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’ educació ambiental que fan els gestors i els concessionaris dels ports guardonats.

 

L’ entrega de les Banderes Blaves 2022/2023, celebrat el passat dilluns 4 de juliol a l’ hotel Marina Badalona al port de Badalona, ha estat a càrrec del secretari de Territori i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, de l’ alcalde de la ciutat amfitriona, Rubén Guijarro, del regidor de Govern, Christian Carneado i del president de l’ Associació d’ Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), José Palacios.

 

A l’ acte, el Sr. Isidre Gavín, ha subratllat que aquestes distincions “són un símbol de compromís del món de la nàutica, dels ports, amb una gestió i unes polítiques ambientals de nivell, exigents, reals i objectivables”. Gavín, a més, ha remarcat que es tracta d’ un “compromís compartit entre el sector públic i el privat”.

 

També han estat presents els diferents representants dels ports guardonats i de l’ Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET).

 

En representació del Club Nàutic Port de la Selva han assistit el seu President, Sr. Lluís Fraguell, qui ha recollit el guardó, i el Director del Club, Sr. Domènec Gómez.

 

 

 

Skip to content