El Club Nàutic Port de la Selva present a Düsseldorf

ELS PORTS DE LA COSTA BRAVA PRESENTEN LA SEVA OFERTA AL SALÓ NÀUTIC ALEMANY.

 

Els ports de la Costa Brava presenten la seva oferta al saló nàutic Boot Düsseldort, un dels més importants del sector, que va començar ahir, dia 22 de gener i que s’ allarga fins al proper diumenge, dia 29.

 

La representació gironina forma part de l’ estand de l’ Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) i de Ports de la Generalitat, en el qual s’ han organitzat diverses activitats al certament alemany, entre les quals la presentació de la guia turística nàutica de la Costa Brava.

 

Des de l’ ACPET destaquen que “després de dos anys sense poder assistir a la Boot a causa de les restriccions de la pandèmia, creiem que és important estar presents en aquesta edició ja que es tracta d’ un dels certàmens de referència en el sector. Un punt de trobada per a potencials usuaris i empreses interessades en els Ports de Catalunya i el seu territori”.

 

L’ ACPET  emmarca la seva participació a la Boot Düsseldort dins de la seva estratègia de promoció i màrqueting, que la porta a les principals fires del sector com el Saló Nàutic de Barcelona, el Cannes Yatch Festival, el Saló Nàutic de Paris o el Palma Internatinal Boat Show.

 

 

 

 

 

Skip to content