XI Edició de La Travessia CNPS

GERARD ROURA (GEIEG) I AIDA BERTRAN (C.N BARCELONA) S’ IMPOSEN A LA XI EDICIÓ DE LA TRAVESSIA.

 

Aquest darrer dissabte, 7 d’ agost, s’ ha nedat l’ Onzena Edició de la Travessia del Club Nàutic Port de la Selva, amb una participació total de 250 nedadors, entre les 3 categories de la competició: “KIDS” (25, 50 m), “SOM-HI” (500 m) i “CRACKS” (2.500 m); aquesta última va quedar reduïda a 1,8 Km per motius de seguretat, davant la climatologia prevista.

 

En categoria masculina Gerard Roura (GEiEG) es va imposar a la prova dels 2,5 Km, seguit de Kilian Rubiejo (N.C Torelló) i Eric Casals (C.N Vic-ETB); i en categoria femenina va guanyar Aida Bertran (C.N Barcelona) seguida de Cristina Bruñol (Swimfaster) i Dune Ferran (C.N. Banyoles).

Destacar que en Gerard Roura és monitor de natació a l’ Escola Esportiva del Club Nàutic.

 

A la distància dels 500 metres el guanyador en categoria masculina va ser Gerard Roura (GEiEG), seguit d’ Adrià Luque (GEiEG) i Eric Casals (C.N Vic-ETB); i en categoria femenina la guanyadora va ser Aida Bertran (C.N. Barcelona), seguida de Ekaterina Shcshelchkova (C.N. Barcelona) i Paula Bautista (N.C Torelló).

 

A les categories Kids hi va haver una participació de 30 nedadors, la climatologia també va obligar a fer canvis en els circuits de 25 i 50 metres, però va ser una festa per a tots els participants, cap d’ ells va tenir cap dubte a l’ hora d’ entrar a l’ aigua malgrat les onades.

 

Agustí Planas (GEN Roses) va ser el guanyador de les distancies de 2.5 i 0.5 a nivell local.

 

Aquesta travessia ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de l’ Ajuntament, Empordamar, les seccions esportives i personal del Club, e-andorra i SALAsalut.

 

El nostre agraïment a tots el col·laboradors i l’ enhorabona a tots els nadadors i nadadores que han participat.