Disputada la 2a Edició de la COPA ATHLON

Disputada la 2a Edició de la COPA ATHLON.

El passat diumenge, 6 d’octubre, en un mar força mogut i l’aigua amb una temperatura de 20 graus, s’ha disputat la II Edició de la COPA ATHLON, competició de natació en aigües obertes, organitzada pel Club Nàutic amb la col·laboració de l’Ajuntament, SALAsalut i Athlon Experience.

En aquesta edició, la prova de 4 Km es va haver de modificar degut a la tramuntana, fent un recorregut de 2 Km, per donar la màxima seguretat als nedadors. Les altres dues proves, de 500 metres i 1 Km es van poder nedar tal com estaven previstes.

Marc Luque (GEiEG) i Mireia Gómez (Swim Emotions) van estar els guanyadors absoluts en categoria masculina i femenina.

Swim Emotions, GEN Roses i Club Natació Sabadell han estat els clubs amb més nedadors inscrits.

El nedador més jove i el més adult de la competició, han estat: Judit Tena (GEN Roses) i Xavier Roca (C.N. Barcelona) respectivament.

Lluis Fraguell i M. Rosa Sala, representants del Club Nàutic Port de la Selva i SALAsalut, juntament amb Robert Expósito de Athlon Experience, van ser els encarregats de fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

Molt bona competició, en la que cal destacar l’esforç dels participants, i que ens ha deixat amb moltes ganes de preparar la III Edició de l’any 2020.