Dia Mundial del Medi Ambient

LA PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT REQUEREIX EL COMPROMÍS DE TOTHOM.

 

Demà diumenge, 5 de juny, es celebra el Dia Mundial del Medi Ambient.

En aquesta celebració es centren els esforços en motivar les persones i comunitats, perquè es converteixin en agents actius del desenvolupament sostenible i de protecció del medi ambient.

És per això que des del Club Nàutic Port de la Selva, convidem a totes les persones a millorar els hàbits de consum i a alçar la veu per a que empreses, governs, professors, …, actuïn amb models més ecològics, protegint les zones salvatges i educant en valors naturals, treballant tots pel futur del planeta.

 

El tema central triat aquest any és: UNA SOLA TERRA.

Amb aquest lema es pretén donar visibilitat a  l’ emergència que afronta el nostre planeta referida al clima, evidenciant l’ accelerat escalfament global i l’ escassa capacitat d’adaptació de les persones i la natura.

D’ altra banda, la pèrdua d’ hàbitats ha impactat en més d’ un milió d’ espècies, algunes de les quals s’ han trobat en perill d’ extinció.

Unit a això la contaminació ambiental impacta de manera negativa i radical a l’ aire, la terra i l’ aigua.

Aquesta campanya està orientada a conscienciar sobre totes aquestes problemàtiques, fomentant la protecció i restauració del nostre planeta mitjançant l’ execució de diverses accions, fet que implica la transformació de les societats i economies globals cap a la inclusió, la justícia i el respecte amb la natura.