Propers Esdeveniments

“ACTIVA LA VIDA, MILLORA LA VIDA”

Per desè any consecutiu, es celebra a Catalunya el Dia Mundial de l’Activitat Física. Aquest any amb el lema “Activa la vida, millora la vida”.

La Secretaria General de l’Esport, conjuntament amb el Departament de Salut, s’afegeix a Agita Mundo i l’OMS per celebrar un any més aquest dia, amb l’objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

El Club Nàutic Port de la Selva s’uneix a la campanya que ha posat en marxar la Federació Catalana de Vela, amb l’objectiu de difondre i promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar per a totes les persones.

Per això us animem a que participeu de les activitats esportives que cada temporada posa en marxa el Club, adreçades a grans i petits, per a que gaudiu del vostre temps lliure fent esports en mig de la natura.

També us animem a ser més actius cada dia a nivell individual, seguint una sèrie de “trucs” que ha publicat la Generalitat i que podeu consultar AQUÍ.