Dia Internacional de la Dona | 2021

DONES I HOMES, CORRESPONSABLES!

 

Amb motiu del Dia internacional de les Dones, la Generalitat divulga la campanya ‘Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponsables’. En aquesta ocasió les reivindicacions se centren en com la pandèmia de la COVID-19 ha posat de relleu les greus discriminacions que encara s’exerceixen sobre les dones.

 

Els estereotips encara són ben arrelats i les tasques domèstiques, de cura de les persones dependents i de les obligacions escolars de filles i fills han recaigut majoritàriament sobre les dones.

 

Cal lluitar perquè aquesta crisi no suposi un pas enrere en cap dels avanços socials que s’han assolit els darrers anys. La campanya ‘Dones i homes, corresponsables!’ vol conscienciar i denunciar aquesta realitat i així avançar en una cultura de pacte per a una corresponsabilitat efectiva.

#Som8deMarç​ #SomCorresponsables​

 

 

Des del Club volem fer ressò de la campanya “Dones i Homes, Corresponsables”,  i ens unim a la iniciativa de la Federació Catalana de Vela, que reivindica la igualtat i posa en valor la figura de la dona en el mon de l’ esport.

#VelaCatalana #VelaIgualtat