Propers Esdeveniments

COMUNICAT DIRIGIT A TOTS EL SOCIS I USUARIS DEL CLUB.

 

Atenent a les mesures marcades per la Secretaria General de l’Esport i el Departament de Salut, referent al COVID-19, encaminades a protegir la població en general i, en especial, als grups socials més vulnerables, davant aquesta epidèmia, tenim la responsabilitat institucional i individual d’actuar de manera cautelar.

 

És per això que el Club Nàutic ha pres la decisió d’ajornar o suspendre, des d’avui i durant un mínim de 15 dies, totes les activitats i/o esdeveniments esportius, reunions, assemblees i actes socials inherents a la seva activitat habitual.

 

Els serveis portuaris, esportius i administratius continuen operatius, tot recomanant que evitin, en la mesura  del possible, les gestions presencials i que es comuniquin amb nosaltres telefònica o  telemàticament, per intentar resoldre qualsevol assumpte.

 

Al mateix temps demanem als socis, abonats i usuaris del Club, que extremin les precaucions i facin cas a les recomanacions dels Organismes Oficials. Tots tenim la responsabilitat de contribuir a minimitzar en tot el possible el risc de contagi.

 

Aquestes mesures seran susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment.

 

La Direcció del Club agraeix la vostra col·laboració.