Propers Esdeveniments

COMUNICAT NÚMERO 2  DIRIGIT A TOTS EL SOCIS I USUARIS DEL CLUB.

 

En el marc de l’evolució de la situació d’emergència ocasionada amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19), hem anat adoptant diverses mesures tendents a reduir l’activitat i evitar les concentracions de persones per prevenir els contagis.

 

Amb aquest objectiu, ara escau anar un pas més enllà amb la implantació de noves restriccions en l’exercici i limitacions d’activitat, per tal de prevenir i controlar la projecció ascendent de la taxa d’infecció.

 

D’acord amb les decisions adoptades per les autoritats competents, el Club Nàutic Port de la Selva ha pres la decisió de suspendre totalment l’activitat portuària, esportiva, administrativa i de restauració.

 

A partir d’avui, dia 14 de març de 2020, només es mantindrà un servei mínim de marineria per atendre possibles situacions d’emergència; els serveis esportius queden totalment aturats, els locals socials i el restaurant queden tancats  i el serveis administratius només atendran per via telefònica i mail.

 

Aquestes mesures tindran una vigència mínima de 14 dies.

 

Al mateix temps, insistim en que socis, abonats, usuaris del Club, i tothom en general, extremin les precaucions i facin cas a les recomanacions dels Organismes Oficials. Tots tenim la responsabilitat de contribuir a minimitzar en tot el possible el risc de contagi.

 

Aquestes mesures seran susceptibles de noves revisions en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment.

 

La Direcció del Club agraeix la vostra col·laboració.