Carlos Manera i el seu nou prototip de carboni!

UN VAIXELL AMB UN DISSENY INNOVADOR, PER PODER LLUITAR EN PRIMERA LÍNIA A LA MINITRANS 2023.

 

Carlos Manera torna a enfrontar-se a la MiniTransat’23, una competició de vela en solitari extrema, sense assistència i sense comunicació.

 

Creuant l’ Atlàntic des de França al Carib en un vaixell de 6’5 metres de carboni amb foils, un disseny completament innovador, anant la majoria del temps a la mateixa velocitat del vent.

 

Aquest nou vaixell, fabricat per ell mateix, juntament amb l’ equip de Sinergia Racing Group i dissenyat pel prestigiós arquitecte naval Sam Mannuard, compta amb les ultimes tecnologies en construcció i composites, com a motlle CNC, prepreg, etc.; sent així un vaixell super lleuger.

 

Un prototip d’ embarcació, lliure d’ emissions de CO2 i altres tipus de residus contaminants, que serà una plataforma per provar tot tipus de tecnologies i per fer estudis mediambientals.

 

Les proves realitzades pel Carlos aquests darrers dies a Cartagena, han complert totes les expectatives de velocitats en vents lleugers.

 

Un projecte ambiciós i únic a Espanya per poder lluitar, als seus 24 anys, a la davantera d’ aquestes famoses competicions.

 

Vols unir-te a aquesta aventura!

Entra a la pàgina web d’ en Carlos Manera, on trobaràs tota la informació del nou projecte i l’ equip, així com la seva formació, la trajectòria com a regatista i el seu contacte.

 

Enllaç: web CARLOS MANERA

 

 

 

 

Skip to content