“Cap de Creus” primera embarcació de monocasc rígid dels Mossos d’ Esquadra.

EL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA ACULL L’ ACTE D’ AVARADA DE LA NOVA EMBARCACIÓ DE LA POLICIA MARÍTIMA DELS MOSSOS D’ ESQUADRA.

 

Ahir dissabte, 28 d’ agost, el Conseller d’ Interior Joan Ignasi Elena va presidir l’ avarada de la primera embarcació de monocasc rígid de la Policia Marítima del cos de Mossos d’ Esquadra, que va tenir lloc al Club Nàutic Port de la Selva.

La policia marítima dels Mossos d’ Esquadra reforça la seva presència al mar amb la nova embarcació que es va avarar ahir i que es converteix en la tercera de les que té el cos policial de Catalunya a la costa.

La Cap de Creus, nom de la primera de les tres embarcacions que es posaran a l’ aigua al llarg d’ aquest any, tindrà la seva base al port de Palamós. Les altres dues es destinaran als ports de Vilanova i la Geltrú i l’ Ametlla de Mar.

Quan estiguin totes tres en servei es culminarà el desplegament efectiu dels Mossos al mar, “perquè el cos de Mossos d’ Esquadra és allà on passen coses i allà on els ciutadans ens necessiten, i al mar també ens necessitaran”, va manifestar Joan Ignasi Elena.

La policia marítima té com a funcions, entre d’ altres, la vigilància, el patrullatge i el control de les aigües marítimes per prevenir la comissió de delictes o infraccions, així com la protecció, l’ auxili i la informació als usuaris d’ instal·lacions portuàries i a persones i embarcacions que ho necessitin.

 

Gobern.cat | Sala Premsa

 

 

Video: CNPS-Avarada nova embarcació Mossos d’ Esquadra