Propers Esdeveniments

El Club Nàutic Port de la Selva rep un any més el distintiu de Bandera Blava

El jurat internacional Bandera Blava 2016 ha concedit per a Catalunya un total de 122 banderes, de les quals 98 són per a les platges i 24 per als ports esportius. S’incrementa en nou el número de platges guardonades, que passen de 89 el 2015 a les 98 d’enguany. Pel que fa als ports, els 24 candidats presentats a l’edició 2016 obtenen la bandera blava.

Entre els ports distingits hi ha el Club Nàutic Port de la Selva, juntament amb 4 més de la comarca de l’Alt Empordà. 

Aquest any els ports catalans han obtingut 24 banderes blaves, que suposa la totalitat de les candidatures presentades.
Els ports i dàrsenes esportives premiats són:

Girona: CN Llançà, CN Port de la Selva, Port Esportiu de Roses, CN L’Escala,  CN Estartit, CN Aiguablava, Port Marina Palamós, CN Port d’Aro i Club de Vela de Blanes.

Barcelona: CN El Balís, Consorci Port Mataró, Marina Badalona, Port Masnou, Port Olímpic de Barcelona, Port Ginesta, CN Garraf, Port d’Aiguadolç.

Tarragona: Port Segur-Calafell, Port Torredembarra, CN Salou, CN Cambrils, Port de l’Hospitalet de l’Infant.

Terres de l’Ebre: CN l’Ametlla de Mar i CN Ampolla.

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i als ports, una excel.lent gestió ambiental.