Propers Esdeveniments

EL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA GUARDONAT, UN ANY MÉS, AMB EL DISTINTIU DE BANDERA BLAVA.

Avui dimarts, 7 de maig, s’ha fet pública la llista de les platges i ports que han obtingut aquest any el distintiu de Bandera Blava.

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) i la Fundació d’Educació Ambiental lliuren les banderes blaves a aquelles platges, clubs nàutics i ports esportius que superen els seus exàmens de condicions higièniques, de seguretat, accés lliure, sostenibilitat, compliment de la legislació, atenció a persones amb discapacitat, i oferta complementària i educativa, entre altres.

Les platges catalanes han obtingut aquest any 97 banderes blaves, quatre menys que l’any passat. La demarcació que n’ha rebut més és Tarragona, que manté la mateixa xifra de distincions respecte al 2018. De la mateixa manera, a les platges del litoral gironí seguiran onejant 28 banderes blaves, mentre que Barcelona en perd quatre i se’n queda amb 26.

A banda d’això, un total de 23 ports han obtingut també bandera blava a Catalunya: vuit a Girona, sis a Tarragona i nou a Barcelona, que en guanya un més. Així, en aquest àmbit, Catalunya és el territori del conjunt de l’Estat que més distincions ha rebut.

Isabel Oliver (Secretaria d’Estat de Turisme)
José Ramón Sánchez Moro (President de l’ADEAC)