Dia Mundial del Medi Ambient

EL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA PER EMAS!!!
#WeforEMAS #NosaltresperEMAS.

 

Avui 5 de juny, es celebra el dia mundial del Medi Ambient, que es va instituir al 1972 amb l’ objectiu de contribuir a crear consciència sobre la necessitat de protegir i millorar el medi ambient.

 

El Club Nàutic s’ uneix a la campanya #WeforEMAS, que EMAS ha posat en marxa per commemorar la Setmana Verda Europea i el Dia Mundial del Medi Ambient; amb l’ objectiu de posar de manifest el nostre compromís diari amb el Medi Ambient.

 

El nostre Sistema de Gestió, basat en el Reglament EMAS, ens permet avaluar i millorar el nostre comportament ambiental i difondre la informació oportuna a el públic i a altres parts interessades; té en compte criteris ambientals amb la finalitat de disminuir els impactes que l’empresa pugui tenir sobre el medi ambient.

 

El nostre compromís:

 

Al Club Nàutic Port de la Selva, un port amb instal·lacions d’ elevada qualitat ambiental, tenim com a objectiu institucional la integració de criteris ambientals al Reglament d’ Explotació de la dàrsena esportiva.

Així mateix, és el nostre compromís, establir accions encaminades a sensibilitzar els usuaris cap a una conducta respectuosa amb l’ entorn, a través d’ un eficient programa d’ educació ambiental.

 

Compromís Mediambiental

 

Bones pràctiques mediambientals:

 

El Club, en el seu dia a dia, posa en pràctica una estricta política mediambiental, per tal de participar activament en la seva millora i conservació.

La Direcció del Club, amb l’ adopció d’ aquesta Política manifesta el seu compromís d’ integrar la prevenció de la contaminació, la seguretat i salut de les persones, la protecció del medi ambient i la millora continua orientada als processos, en la Gestió del Club, definint les següents directrius:

La prevenció i reducció continua i progressiva, en la mesura de les possibilitats reals, de l’ impacte ambiental i dels riscos laborals, mitjançant l’ establiment d’ objectius i fites i l’ aplicació de programes específics.

Al mateix temps, instem a tots els usuaris i visitants, a que participin d’ aquesta iniciativa i es comprometin a seguir les pautes de comportament ambiental, que el Club estableix envers el consum d’aigua, el consum i ús d’energia elèctrica, els abocaments i les aigües residuals, els residus, la càrrega de combustibles, les emissions atmosfèriques, el soroll, la navegació, entre d’ altres aspectes.

 

Bones pràctiques mediambientals